ErwinAugustijn.nl
WebsiteCalculator

Mijn werk

UniTrust
Op dit moment ben ik PHP back-end developer bij UniTrust BV in Oud Gastel.
Vanuit deze functie zorg ik ervoor dat de applicatie genaamd MyView op een dusdanige manier werkt dat het hypotheekproces, vanaf het moment dat de klant bij een hypotheekadviseur komt tot aan het moment dat de hypotheek finaal akkoord is, soepel en deels geautomatiseerd verloopt.

Vuursteen
Tot oktober 2015 heb ik met veel plezier voor Vuursteen Webdevelopers in Breda gewerkt. Vanuit deze functie verzorgde ik de functionaliteit van een website, eventueel in combinatie met externe koppelingen zoals bijv. betaalproviders, warehouse management systemen en boekhoudpakketten.

Wanneer een project binnenkwam en de offerte werd goedgekeurd, ging eerst een front-end developer aan het werk om het ontwerp (gemaakt in bijv. Adobe Photoshop) om te zetten naar een websitetemplate (in HTML/CSS & javascript).
Daarna kwam het project pas bij mij terecht en ging ik ervoor zorgen dat er o.a. dynamische data uit een database werd uitgelezen, dat de juiste data naar een externe koppeling verstuurd werd of dat na het verzenden van een contactformulier de e-mail bij de juiste ontvanger(s) en op de juiste manier opgemaakt terechtkwam.